KTCM slaat op tegen kanker!

Beste toptennisser

Via deze weg willen we jullie graag uitnodigen op ons groots event dit najaar, nl. onze 24 uren tennismarathon t.v.v. Komop tegen Kanker en Music For Life, “KTCM slaat op tegen kanker”. De marathon zal doorgaan van 20u-20u op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2017, dus blokkeer deze 24 uren alvast in jullie agenda! Naar het schijnt wordt het hét KTCM evenement van de eeuw!

De oudere jeugd ligt aan de basis van dit evenement en zal gedurende 24 uur één terrein in de hal bespelen t.v.v. het goede doel. Daarnaast worden er echter nog een heel aantal andere dingen aangeboden voor alle andere leden van de club. Ten eerste worden de overgebleven 3 binnenterreinen met of zonder lesgever verhuurd. Verder zal er ’s avonds een sparavond voor volwassenen plaatsvinden gevolgd door een heuse jeneversparavond. Natuurlijk wordt dit alles begeleid onder goede (live) muziek en vergezeld met een hapje en drankje in de cafetaria. Ook in de nacht loopt de terreinverhuur gewoon door voor de echte nachtuilen onder jullie. Op zaterdagochtend is er de mogelijkheid tot inschrijven voor een ontbijt, de jongsten van de club kunnen zich in de namiddag uitleven tijdens onze superhelden-kidstennisactiviteit en zaterdagavond kan er worden genoten van een heerlijke herfstbarbeque in afwachting van de finale! Na de laatste tennismomenten omstreeks 20u zal om 20u30 het evenement op een sfeervolle manier worden afgesloten met natuurlijk ook de bekendmaking van het ingezamelde geld voor Komop tegen Kanker!

Voor al bovenstaande deelevenementen kan er worden ingeschreven op de uithangbladen op de club of indien dit voor sommigen niet kan via mail naar katrien.km@gmail.com. Je inschrijving is pas bevestigd na het cash betalen in de cafetaria (aan de baruitbaters) of nadat de overschrijving ontvangen is.

De opbrengsten gaan voor een klein deel naar de jeugdwerking, maar natuurlijk wordt het merendeel gedoneerd aan Komop tegen Kanker via Music For Life. Hiermee willen we graag ons trainersteam en alle anderen op de club die rechtstreeks of onrechtstreeks met kanker te maken hebben gehad een hart onder de riem steken. Rechtstreekse donaties kunnen tijdens het evenement ook worden gedaan in onze gift-box, maar ook iedereen met een eigen bedrijf kan een officiële donatie doen op voorhand. Voor meer info i.v.m. fiscaal aftrekbare sponsoring, mogen jullie ook mailen naar katrien.km@gmail.com.

Wij kijken er alvast enorm naar uit! Tot dan!

!!! Hou zeker het facebook-event en het infopaneel in de cafetaria van de club in het oog voor verdere berichten, inschrijvingen en info !!!

 

Het trainersteam

Het Event-Comité

Het KTCM-bestuur

Het cafetaria-team

 

di, 09/19/2017 - 16:04